Skip to main content

Àfrica Alonso

Una llum tímida

27/04/2023 - 19:00

Descripció

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura. Sense voler-ho, però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre les dues que sembla que acaba quan la família de Carmen, d’ideals fortament conservadors, l’obliga a internar-se en un hospital de malalts psiquiàtrics per curar-se d’aquest amor que no pot ser i que no està ben vist.

Temps després, Carmen torna a casa amb Isabel, deixant enrere família, hospital i feina, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electroxocs que ha estat rebent a l’hospital li han causat. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins a les darreres conseqüències.

Àfrica Alonso i Andrea Puig porten aquesta història, inspirada en fets reals, als escenaris, de la mà de la direcció de Marilia Samper i amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com allò que són: la memòria històrica del nostre país.

 

 

Fitxa Artística

Dramatúrgia i idea original: Àfrica Alonso BadaComposició musical: Andrea Puig DoriaÀfrica Alonso BadaRepartiment: Júlia Jové i Àfrica Alonso BadaDirecció Escènica: Marilia SamperMúsica a Directe: Andrea Puig Doria i Marta PonsDirecció Musical: Andrea Puig DoriaIl·luminació: Esther Pòrcel i Arnau RibellTècnic de llums: Víctor CárdenasSo: Jordi Ballbé i Nuño VázquezVestuari: Núria LlunellProducció Executiva: Promocions Teatrals DeGira, S.LAjudant de Direcció: Laia Nogueras i Sergi SalicrúRegidoria: Laura NogueiraReserva d’entrades a Koobin

 

 

 

 

Entrades

27/04/2023

19:00

Durada: 100min

Preu: Lliure entrada-Reserves a koobin

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.