Skip to main content

L'Excèntrica

Adéu, Jane!

19/05/2023 - 19:00

Descripció

La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt. Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions, i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida.

Basat en una història real –i inspirat en tantes d’altres–, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Sala Miquelet

Fitxa Artística

Dramatúrgia: Clara MoraledaDirecció: Clara Moraleda i Juanjo MarínRepartiment: Clara Moraleda, Joana Roselló i Laura Dorca.Assistècia de moviment: Ana PérezDisseny de llums: Sergio RocaDisseny de so i enregistraments: Cesc MartínezProducció: BinomiDistribució: Cristina Ferrer (Tot Produccions)Fotografies i vídeos promocionals: Excènic Media

Entrades

19/05/2023

19:00

Preu: 15 €

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.