Skip to main content

XI FESTIVAL DE BLUES

Koko-Jean & The Tonics

23/02/2024 - 21:00

Descripció

Koko-Jean & The Tonics es van ajuntar el 2014 amb la cantant i rebel del soul Ms. Koko-Jean Davis al capdavant. Va ser una història intensa: es van enamorar, van fer música plegats, van fer tremolar els escenaris, es van prendre un descans, i ara, just en el moment adequat, s'han tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d'un EP batejat com Hairwhip L'EP de 4 temes va ser publicat per Buenritmo Records i elegantment produït pel coneixedor, músic i productor de RnB Dani Nel.lo, l'únic objectiu del qual era mostrar alguns dels èxits preferits de la banda que havien fet saltar i cridar els seus fans als seus espectacles en directe.

Des de llavors, la banda ha publicat altres dos EP Please Mr. Milton juntament amb Dani Nel·lo, i Sick & Tired, així com el disc Shaken & Stirred, i han girat intensament per Espanya i França.El seu so és fresc, excitant, i definit per una química musical indubtable amb els seus nous companys; músics capaços de brillar per ells mateixos.Tot i que les comparacions amb The Excitements, el grup on va militar la Koko-Jean, siguin inevitables, la seva nova aventura té un enfocament més espontani en les seves cançons, tot mantenint la cruesa de la música negra que tant ens agrada.

És soul? Rhythm and blues? Rock'n'roll? Ho és tot! Koko-Jean & The Tonics s'han desempallegat de totes les etiquetes musicals, amb les que intentem encasellar els grups, per fer simplement el que millor saben: fer que cantis i moguis el cul

Fitxa Artística

 

Imatges

Entrades

23/02/2024

21:00

Preu: 15€

També pots adquirir la teva entrada a:

  • Divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20h.
  • Dues hores abans de cada representació.
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54

També pots adquirir la teva entrada a:

  • A la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Telèfon de taquilla: 93 462 40 54
  • A la taquilla de l’Auditori, una hora abans de cada concert.